CIPZÁR CSERE

Cipzár csere cipész műhelyünkben!

cipzárak

Cipészműhelyünkben vállaljuk cipzárok javítását illetve cseréjét. Bármilyen cipzáron esett problémát kijavítunk, legyen szó szakadásról vagy teljes cseréről. Táska javítás!

Hozza cipészműhelyünkbe cipzáros bőraruját és mi mindent megteszünk, amit lehet! Nem biztos, hogy a drágább cipzár csere a tökéletes megoldás. Lehet hogy egy húzóka (cipzár kocsi) cserével is megoldható a gond. Ezen kívül vállalunk bélés cserét, patentozást, patent cserét is.

Cipzár csere bőr táskába is!

Tovább

HÚZÓZÁR JAVÍTÁS

Elfeslett a varrás? Kilyukadt a ruha anyaga? Elszakadt, kidörzsölődött a bélés? Kiszakította a kulcs a zsebet? Leesett a gomb vagy a patent? Kedvenc bőrtáskájának füle elhasználódott? Cipzárja feladta?

Elromlott cipzár (húzózár) esetén elég lehet csak a kocsi cseréje. Cipzár csere esetén a felhasználási hely alapján választjuk ki, hogy a fém cipzár vagy a műanyag cipzár megfelelő. A leginkább harmonizáló cipzárszínt fogjuk bevarrni bőr táskájába. Cipzárak cseréje bőrkabátba, patent és szegecs csere és pótlás.

Bőrkabát cipzár csere, varrás, gomb csere és csat csere.

Forduljon hozzánk bizalommal cipzár csere esetén!

Cipzár csere - cipzár javítás | Cipeszmester.hu

Tovább


FACEBOOKKeresse a Cipőjavítást a Facebook-on!

 

SZOLGÁLTATÁSAINKCipőjavítás | Táskajavítás | 1910 óta

Cipész üzletünk bármilyen lábbelit megjavít A-tól Z-ig. Női-, férfi-, ortopéd-, gyermek cipők és csizma, papucs, szandál, bakancs teljes körű javítása és felújítása.

Cipészműhelyünket 1910-ben alapítottuk, cipész és cipőjavító szakmai tapasztalatunk a családi hagyományokra tekintettel több, mint 100 éves!

KAPCSOLAT Cipészműhely elérhetőségek

Aradi & Szondi utca között található meg cipőjavító műhelyünk, az Izabella utca Podmaniczky út / Andrássy út közötti szakaszon.

5 perc sétára az Oktogon-tól vagy a Kodály Körönd-től. Az Andrássy úttól 2 perces séta cipészetünk!

Cím: 1064 Budapest, Izabella utca 75.
Telefon: + 36 1 706 6842
Mobil: + 36 30 638 2180
Facebook: facebook.com/cipojavitas