Cipőbélés

Cipőbélés

Cipőbélés Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen Cipőbélés.

Cipőbélés javítás. Szakadt? Kikopott? Talpbélés, hátsó bélés (kéreg, a saroknál) felújítás, pótlás. Új bélés valódi bőrből, akár speciális pamut vagy lélegző bőr talpbetét cipőjébe!

Cipőfestés

Cipőfestés

Cipőfestés Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen Cipőfestés.

Cipőfestés fekete színben, professzionális megoldással: alapozás (por- és zsírtalanítás), előkészítés, többszöri fedőréteg felvitellel. Teljes körű garanciával, kizárólag fekete színben.

Cipőragasztás

Cipőragasztás

Cipőragasztás Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen Cipőragasztás.

Bármilyen lábbeli ragasztása bárhol: sarok, talp, felsőbőr, bélés... Több fajta, speciális cipész-ragasztó használatával megoldjuk az elvált sarok és/vagy talp megragasztását is.

Cipősarkalás

Cipősarkalás

Cipősarkalás Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen Cipősarkalás.

Akármilyen cipő sarkalása, legyen szó női vagy férfi lábbeliről, gumi, műanyag, fém, félbőr és bőr anyagok felhasználásával. Dizájn sarkak, teljes új sarok felépítés és komplett sarok csere!

Cipőtalpalás

Cipőtalpalás

Cipőtalpalás Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen Cipőtalpalás.

Cipők talpalása, féltalppal vagy teljes talppal, minden lábbelin. Bakancs teljes talpcsere köztalppal, rámával! Csúszásgátló talpak felhelyezése cipőre! Színes talp-megoldások is.

Cipőtágítás

Cipőtágítás

Cipőtágítás Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen Cipőtágítás.

Szűk? Kinőtte? Szorít? Összement? Már nem kényelmes? Bármilyen lábbelit kitágítunk, kivéve a gumicsizmát. Hosszában, cipőfejben, rüsztben, lábujjnál, bütyöknél, kalapácsujjnál...

Csizmaszár átalakítás

Csizmaszár átalakítás

Csizmaszár átalakítás Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen Csizmaszár bővítés, szűkítés vagy levágás.

Szűk? Nem tudja felvenni? Eláll? Bő? Túl magas? Mindenféle csizmaszár átalakítása, ahogy Ön szeretné: bővítés, szűkítés és levágás! Bőr és (gumi) zug beépítésével. Ringlizés is.

Cipzár csere

Cipzár csere

Cipészműhelyünk vállalja cipzárok javítását, cipzárok cseréjét. Bármilyen cipzár hiba esetén kicseréljük cipzárját vagy a kocsit (húzókát), legyen az szakadás, húzózár akadás, cipzár szakadás vagy elhasználódás. A megoldás lehet a teljes cipzár csere vagy egyszerűbb esetben a kocsi cseréje. A kocsin levő "lifegő bigyót" a legtöbb esetben át tudjuk helyezni az újra!

Cipzár, vagy ahogy sokan írják: zippzár cseréjekor fém vagy műanyag cipzárból is választhat, ráadásul színben is számos variáció aódik a cipzárok között, ezért könnyen megtalálja a megfelelő cipzárt.

Elfeslett a varrás? Kilyukadt a ruha anyaga? Elszakadt, kidörzsölődött a bélés? Kiszakította a kulcs a zsebet? Leesett a gomb vagy a patent? Kedvenc táskájának füle elhasználódott? Hosszú a ruha szára?

Rossz húzózár (zippzár) esetén elég lehet csak a kocsit kicserélni. Cipzár cserekor a felhasználási helye alapján kiválasztjuk, hogy a fém cipzár jobb-e vagy a műanyag cipzár. A lehető legjobban harmonizáló cipzár-színt fogjuk felhasználni.

Bőrkabát, farmernadrág és hátizsák cipzár csere, varrás, gomb csere, csat csere.

Glengvas csere (acél betét)

Glengvas csere (acél betét)

Glengvas csere (acél betét) Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen Glengvas csere (acél betét).

Eltört cipője merevítője? Labilis lett a lábbeli? Recseg, ropog, kattog? Profi, igazi cipész módon cseréljük ki a gyári acél merevítő betétet, szaknyelven a glengvasat.

Tűzés, varrás, folt

Tűzés, varrás, folt

Tűzés, varrás, folt Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen Tűzés, varrás vagy folt.

Elszakadt a varrás? Elvált a felsőbőr a talprésztől, a saroknál vagy oldalt? Esetleg az orrán talált szakadás? Folttal, ragasztással és tűzéssel vagy stoppolással kijavítjuk a hibát!

“A több évtizedes tapasztalat mind a kiszolgálásban, mind az elvégzett munkában tükröződik. Törzsvásárlóinknak a tradicionális cipészműhelyt ajánljuk, hisz az idők folyamán üzleteinkben vásárolt magas minőségű, exkluzív lábbeli kedvenceik javítása, sarkalása, talpalása igényes munkát és kivételes szakértelmet kíván.”
"10 éve, amióta üzletünket megnyitottuk, minden javítást és átalakítást a Nietsch-Hajmási cipőjavító műhelyre bíztunk, mert gyors, pontos és jó minőségű munkát kaptunk. Vevőinknek is szívesen ajánljuk, ha egy igazán jó cipészt keresnek."
"A Nietsch nevet akár a Béres, a Zwack és a Gundel mellett is emlegethetnénk, a cipészmesterséghez ugyanis éppolyan hűen ragaszkodik a család, mint az utóbbi három a maga szakmájához - immáron több, mint száz éve."

  • Hírek első kézből!

    Szeretnék értesülni a fontos információkról és kedvezményekről első kézből!

Az adatai biztonságban vannak! A Nietsch - Hajmási Cipészműhely adatbiztonsági és "nulla spam" elve miatt a megadott adatokat senkinek nem adjuk ki és nem értékesítjük tovább.
Mi sem szpemmelünk, a hírlevélről pedig egy kattintással leiratkozhat. Ritkán “zavarjuk” de akkor fontos információkról értesül.