CIPŐJAVÍTÁS

Mindennemű cipőjavítás cipész műhelyünkben! Dobja ki cipőjét, ha nem tudjuk megjavítani!

cipőjavítás kép

Cipőjavítás A-tól Z-ig: lábbeli, férfi, női és gyerek cipő, csizma, papucs, szandál, bakancs... Hordja kedvencét még évekig!

Cipőjavítás. Cipészetünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a megoldást, bármilyen cipőjavítás esetén. Nálunk olyan cipőjavítás nincs, hogy lehetetlen...

Ortopéd cipőjavítás és gyógyászati cipőjavítás cipészetünkben! Bármilyen javításra szoruló ortopéd, illetve gyógyászati célú cipőjavítás!

Ingyenes övlyukasztás! Hivatkozzon a cipőjavítás.eu-ra!

1910 óta a Nietsch név a cipőjavítás szakmában!

CIPŐJAVÍTÁS

Mindennemű cipőjavítás cipészműhelyünkben!

Mindennemű cipőjavítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Acél betét csere, cipőfestés. cipő oldalfolt csere, cipőragasztás, cipősarkalás, új cipősarok, cipősarok javítás, cipő talpalás, cipőtágítás, végig alja (teljes talp + sarok) csere, hátsó bélés, talpbélés, csizma húzózár csere, spicc javítás és csere, tűzés, varrás, stoppolás...

Csizma szártoldás, szárszűkítés és levágás, cipőfej tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló ragasztás, ringli javítás és felhelyezés, (lyuk a cipőfűzőnek), kapcsozás (cipőfűző keresztátfűző), acél merevítőbetét csere (glengvas csere)...

Speciális cipőjavítás szakmai tudást és tapasztalatot igénylő cipőjavítások.

Cipőjavítás nálunk a minőségi és gyors munkával egyenlő, már több, mint 100 éve! De a cipőjavítás minőségének kárára mi nem spórolunk az idővel, mert a tartós minőséghez precíz és időigényes munka társul a legtöbb esetben. A kiváló és tartós cipőjavítás ma is követi a családi, - több, mint 100 éves - tradíciókat!

Családi hagyományaink több generációs szakmai tapasztalatokra épülnek, nálunk a garancia a Nietsch névben rejlik, immáron 1910 óta. Ez a tapasztalat cipőjavítás terén garancia az elvégzett munka színvonalára. Ha nem tudja megjavíttatni cipőjét máshol (pl: cipőjavítás gyorsjavítónál), akkor forduljanak hozzánk bizalommal!

Nietsch cipőjavítás: nincs lehetetlen!

Cipőjavítás | Cipeszmester.hu

Tovább

FACEBOOKKeresse a Cipőjavítást a Facebook-on!

 

SZOLGÁLTATÁSAINKCipőjavítás | Táskajavítás | 1910 óta

Cipész üzletünk bármilyen lábbelit megjavít A-tól Z-ig. Női-, férfi-, ortopéd-, gyermek cipők és csizma, papucs, szandál, bakancs teljes körű javítása és felújítása.

Cipészműhelyünket 1910-ben alapítottuk, cipész és cipőjavító szakmai tapasztalatunk a családi hagyományokra tekintettel több, mint 100 éves!

KAPCSOLAT Cipészműhely elérhetőségek

Aradi & Szondi utca között található meg cipőjavító műhelyünk, az Izabella utca Podmaniczky út / Andrássy út közötti szakaszon.

5 perc sétára az Oktogon-tól vagy a Kodály Körönd-től. Az Andrássy úttól 2 perces séta cipészetünk!

Cím: 1064 Budapest, Izabella utca 75.
Telefon: + 36 1 706 6842
Mobil: + 36 30 638 2180
Facebook: facebook.com/cipojavitas